Thuis

Shenzhen Yunlink Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit 802.11 n-Toegangspunt voor verkoop
Van goede kwaliteit 802.11 n-Toegangspunt voor verkoop
Klantenoverzichten
Allen is goed. wij hebben een andere orde dat ik u waarschijnlijk morgen zal sturen!

—— Wolfgang Nagele

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De productielijn van SMT, van de ONDERDOMPELING, van de TEST, van ASSY en van het PAK, ging IQ Flex testende faciliteit vooruit en het verouderen de ruimte kan de kosten verminderen scherp, de levertijd verkorten, de kwaliteitscontrole vereenvoudigen die ons op zijn beurt in de wereldmarkt concurrerender maakt.

   

  Shenzhen Yunlink Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  OEM:


  Wij kunnen na aanpassing aanbieden: Het klantenembleem op aangepast product, giftbox, paste ingebouwde programmatuur (met inbegrip van klantenembleem, standaardkanaal, SSID etc.) aan.


  ODM:
  Hardwareaanpassing: Gebaseerd op Qualcomm, Realtek en MTK oplossing, kunnen wij nieuw PCB-ontwerp, en eindproductproductie, het testen maken.
  Ingebouwde programmatuuraanpassing: Gebaseerd op OpenWRT, kunnen wij ons wolkenbeheersysteem hebben om aan de wolkenserver van de klant te werken, of onze apparaten te hebben om met de wolkenbeheersysteem van de klant te werken.

 • R & D

  R&D wordt voordien samengesteld door R&D-centrum in Shenzhen en Xi'an hebbend 32 ingenieurs met overvloedige ervaring in multinationale netwerkapparatuurondernemingen. Zij zijn de oorzaak van het hardwareontwerp, programmering, structuurontwikkeling, respectievelijk prestatietest. Het snelle ontwikkelingstempo met 15 nieuwe modellen elk jaar maakt ons één van de beste uitvoerder in de industrie.

Contactgegevens
Shenzhen Yunlink Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jo Tsui

Tel.: 86-755-23088049

Fax: 86-755-23088049

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)